Psychology

Home / Categories / Psychology
Categories
Languages
Rezumat - Grit: Puterea pasiunii și a perseverenței written by Angela Duckworth and narrated by Florin Roșoga

Rezumat - Grit: Puterea pasiunii și a perseverenței

Angela Duckworth

Narrator: Florin Roșoga

Duration: 12 minutes

Published by: Mind Builders

Language: Romanian

Description

De ce unii oameni reușesc să atingă succesul, în timp ce alții nu? Angela discută de ce talentul nu este o garanție a succesului, pe baza unor noi descoperiri din cercetările sale de excepție.

Angela Duckworth a descoperit că grit, definit ca fiind o combinație de pasiune și tenacitate pentru un obiectiv semnificativ și unic, este o trăsătură împărtășită de cei mai buni performeri din toate domeniile. De asemenea, ea a descoperit dovezi științifice că acest grit poate fi cultivat. Acest rezumat îți va arăta ideile principale ale cărții.

Angela Duckworth ne împărtășește mărturii directe din studiile sale cu profesori din unele dintre cele mai dificile școli, cadeți care navighează în primele zile la West Point și tineri concurenți la National Spelling Bee. De asemenea, ea explorează informații istorice valoroase și demonstrează ce se poate învăța din testele actuale de performanță maximă. În cele din urmă, ea discută despre ceea ce a învățat vorbind cu zeci de oameni de succes, inclusiv cu directorul executiv al JP Morgan Chase, Jamie Dimon, și cu antrenorul echipei Seattle Seahawks, Pete Carroll.

Pentru alte rezumate, podcast-uri și cărți audio, puteți accesa următorul link: https://florinrosoga.ro/

Subjects

Rezumat - Grit: Puterea pasiunii și a perseverenței

Angela Duckworth

Categories
Languages