Religion & Spirituality

Home / Categories / Religion & Spirituality
Categories
Languages
Trezește-te!  Ești creatorul vieții tale written by Cătălin Popa and narrated by Cătălin Popa

Trezește-te! Ești creatorul vieții tale

Cătălin Popa

Narrator: Cătălin Popa

Duration: 2 hours 56 minutes

Published by: Cătălin Popa

Language: Romanian

Description

Poți să fii, să faci și să ai tot ce îți dorești. Aceasta este promisiunea mentorilor mei în care, și eu, cred cu tărie. Și nu este doar o credință oarbă. Această credință se bazează pe cunoaștere. Cunoașterea a ceea ce suntem noi și de ce suntem capabili. Noi suntem ființe spirituale care trăiesc în plan fizic și care sunt înzestrate cu un intelect. Avem capacitatea de a GÂNDI. Acest lucru este motivul pentru care putem fi creatorii propriei noastre vieți. Toți marii lideri din trecut, din toate domeniile au fost de acord cu un singur lucru: devenim ceea ce gândim.

În acest moment, s-ar putea deja să te gândești: „Ok, altă carte care ne spune că gândurile noastre creează realitatea, altă filozofie New Age.” Însă lucrurile despre care am scris eu în această carte se pot dovedi științific. Știința a evoluat destul de mult, din fericire, ca să poată dovedi toate aceste lucruri. Științe ca: neuroștiințele, epigenetica, fizica cuantică. „Când ești pregătit pentru un lucru, acesta își face apariția în viața ta”, spune un proverb. Faptul că această carte a ajuns la tine nu este o întâmplare.

Ești pregătit(ă) să afli aceste lucruri. Ceea ce ești tu în prezent a atras această carte. Sunt recunoscător că am lăsat ca această idee să se materializeze prin mine și că această carte a devenit o realitate.

Subjects

Trezește-te! Ești creatorul vieții tale

Cătălin Popa

Categories
Languages