Florin Păsat este noul partener al platformei StrimStory, aducând viziunea sa despre cum ne putem schimba viața.

Cine este Florin Păsat?

Florin Păsat este trainer și speaker încă din 2001. În urma unui eșec în afaceri a descoperit faptul că avea o imagine greșită asupra modului în care percepea realitatea curentă.

Florin a realizat că lumea interioară este aceea care generează lumea exterioară. A urmat o perioadă de 6 ani de zile în care a studiat Legile Universale participând la numeroase evenimente din acest domeniu.

În anul 2012 a decis să combine experienţa acumulată în această perioadă cu abilităţile de trainer şi speaker vorbind în fața a mai mult de 50.000 de persoane, inspirând și motivând. Astfel a luat ființă audiobook-ul „Wow! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”.

WOW! Noul ghid ca să traiești acum o viață abundentă și împlinită - Florin Păsat

De ce să asculți acest audiobook?

În viața noastră cotidiană ne confruntăm zilnic cu situații neprevăzute și căutăm continuu soluții pentru a le depăși. Un lucru bine știut este faptul că o soluție care o funcționează pentru o persoană nu înseamnă că va fi potrivită și pentru alte persoane.

Astfel, cartea audio „WOW! Noul ghid ca să traiești acum o viață abundentă și împlinită” îți aduce o perspectivă asupra unei vieți care să cuprindă abundență financiară, relații împlinite, sănătate pe plan emoțional sau armonie interioară.

Florin Păsat îți povestește de ce 95% dintre oameni abandonează procesul de evoluție personală și cum poți face parte din categoria celor care își ating obiectivele. De asemenea, vei afla povestea a 4 antreprenori români care au ajuns la un echilibru între viața personală și profesională.

Dacă vrei să descoperi 5 tehnici eficiente pentru a atrage lucrurile pe care ți le dorești, te invităm să asculți această carte audio.

Avantajele platformei Strimstory

Strimstory este partenerul tău când vine vorba despre dezvoltare personală și te ajută prin următoarele beneficii:

  • Ai acces la toată biblioteca de cărți audio într-un format accesibil, cu minim de efort.
  • Abonamentul lunar este doar de 35.99 RON / lună, astfel că poți asculta o întreagă bibliotecă mai ieftin decât prețul unei cărți audio.
  • Poți asculta și în timp ce faci alte activități: sport, condus, gătit etc, în timp ce te concentrezi pe îmbunătățirea sineului.
  • Îți poți crea propria listă de cărți audio preferate, biblioteca noastră mărindu-se constant.