StrimStory își mărește biblioteca cu un nou parteneriat în domeniul dezvoltării personale cu audiobook-ul „Trezește-te! Ești creatorul vieții tale” scris și narat de către Cătălin Popa.

Trezeste-te, ești creatorul vieții tale - Cătălin Popa

Cine este Cătălin Popa?

Cătălin Popa este de profesie trainer și în ultimii ani și-a concentrat abilitățile pentru a dezvolta conținut personalizat care a contribuit la îmbunătățirea dicției și a abilităților de vorbit in public a sute de persoane. Face o mulțime de lucruri: de la actorie, training, organizare evenimente până la alergare la maratoane. Superputerea sa vine din faptul că iubește oamenii.

Tocmai din acest motiv a scris această carte, pentru a-i ajuta și pe alții să aibă o viață mai bună, mai asumată și mai aproape de ceea ce își doresc.  

Cu toții avem nevoie de un îndemn să ne luăm viața în mâini și uneori, o simplă carte ne poate deschide ochii.

De ce să asculți acest audiobook?

Poți să fii, să faci și să ai tot ce îți dorești. Aceasta este promisiunea în care Cătălin Popa crede cu tărie și pe care o susține prin cunoaștere. Ceea ce suntem noi și de ce suntem capabili provine din faptul că suntem ființe înzestrate cu intelect și care avem capacitatea de a gândi. Toți marii lideri din trecut, din toate domeniile, au fost de acord cu un singur lucru: devenim ceea ce gândim.

Datorită acestui dar extraordinar pe care l-am primit, putem crede cu tărie că suntem creatorii propriei noastre vieți și o putem modela după voința noastră.

Viziunea autorului ne propune o filozofie „new age” dovedită științific conform căreia în momentul în care ești pregătit pentru un lucru, acesta își va face apariția în viața ta. Faptul că ai posibilitatea să asculți perspectiva autorului nu este o simplă întâmplare, iar această carte audio a devenit o realitate datorită complexității gândirii umane.

Avantajele platformei Strimstory

Strimstory oferă acces la întreaga bibliotecă de audiobook-uri pe care le poți asculta oriunde, oricând și în ritmul în care te simți confortabil. Cu un abonament lunar de 35.99 RON poți să îți creezi propria ta listă de cărți favorite, să accesezi toate categoriile din bibliotecă și să asculți în timp ce faci alte activități. Lucrăm în permanență la îmbunătățirea aplicației și să aducem noi titluri pe platformă pentru tine.

Instalează aplicația din Google Play și ascultă cu plăcere.