Îți place sentimentul că evoluezi când aduni informații și înveți lucruri noi? Activitățile zilnice nu vor putea întrerupe procesul tău de autoeducare pentru că acum nimic nu te mai desparte de cărțile preferate, cu aplicațiile StrimStory!

Fondatorul StrimStory a anunțat că apreciata platformă de streaming audiobook-uri este disponibilă și pentru utilizatorii iOS.

Lansată în urmă cu un an pentru sisteme de operare Android, StrimStory pune la dispoziția iubitorilor de carte peste 700 de cărți audio în limba română, engleză și alte limbi de circulație internațională.

Ideea StrimStory s-a născut din interesul pentru citit și dobândirea de noi cunoștințe combinate cu lipsa timpului necesar pentru a mă dedica complet acestei pasiuni. Soluția perfectă a constat într-o platformă de streaming 100% românească prin care cărțile audio sunt aduse oriunde și oricând în gândurile utilizatorilor”, spune Alexandru Păcuraru, fondator SrimStory.

StrimStory - Aplicație iPhone - Ecranul principal

StrimStory – prietenul loial, disponibil oriunde și oricând

În zilele noastre accesul la informație este mai facil ca niciodată! Iubitorii de cărți nu mai trebuie să renunțe la activități sau sarcini pentru a avea timp de citit. O simplă aplicație pe telefonul mobil îi ajută să asculte cărți audio în timp ce fac sport, se deplasează în diferite locații sau în timpul altor activități.

StrimStory este platforma cu o bibliotecă de audiobook-uri impresionantă la care utilizatorii au acces nelimitat fără achiziționarea de credite suplimentare pentru ascultarea cărților.

Cu un singur abonament lunar accesibil, utilizatorii pot să:

  1. Acceseze nelimitat biblioteca audio chiar și în timpul ascultării unei cărți;
  2. Să găsească ușor cărțile preferate și să utilizeze orice aplicație a device-ului în timp ce ascultă o carte.
  3. Să-și creeze propria bibliotecă și să primească sugestii de cărți asemănătoare.
StrimStory - Aplicație iPhone - Librăria mea

În 2022 au fost ascultate peste 1,5 milioane de ore de cărți în limba română

Cei mai mulți dintre români preferă, într-adevăr, cartea fizică și susțin că timpul nu le permite să citească mai mult, străduindu-se să citească 10-15 minute pe zi. Este de înțeles având în vedere responsabilitățile și sarcinile zilnice din viața unei persoane.

Totuși, perioada pandemiei i-a făcut pe tot mai mulți interesați să afle cât mai multe informații citind atât cărți fizice cât și în format electronic sau audiobook-uri, care au înregistrat o creștere în utilizare printre românii de toate vârstele.

Rezultatele unui studiu realizat de reprezentanți ai industriei a arătat că în 2022 românii auascultat peste 1,5 milioane de ore de cărți în iimba română. Cu alte cuvinte, peste 130.000 de români au ascultat cel puțin o carte pe parcursul anului.

Audiobook-urile sunt o industrie care a prins avânt în ultimii ani pentru că le permite celor care nu vor să oprească procesul de educare continuă să asculte cărți din domeniile preferate, oriunde, în orice moment, având activități în desfășurare.

Strimstory - Aplicație iPhone - Playerul de cărți audio

Cum funcționează StrimStory?

Este momentul potrivit să te bucuri de experiența StrimStory! Descarcă și instalează aplicația pe device-ul tău și activează abonamentul.

Primele 14 zile sunt gratuite și abonamentul poate fi anulat în orice moment.

Sunt peste 5000 de utilizatori StrimStory care se bucură de peste 800 audiobook-uri disponibile atât în limba română cât și alte limbi de circulație internațională cum ar fi: engleză, italiană, spaniolă și franceză.

În plus, găsesc în biblioteca virtuală cărți din domenii variate printre care:
– Dezvoltare personală
– Economie, afaceri
– Istorie și politică
– Nutriție, diete și rețete
– Povești pentru copii

StrimStory poate fi descărcat pentru utilizatorii Android din Google Play iar pentru iOS, din App Store. Mai multe informații se găsesc pe pagina web: https://www.strimstory.com/.